Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Familie kit 2 stk. PSiO CUSTOM +Headset ( udsolgt )

PSIO Plus er et par effektive lysterapi briller med indbygget mp3 afspiller. Plus indeholder et stor udvalg af forskellige meditation og Powernap programmer.

Du kan med forskellige indstillinger få hjælp til at fjerne symptomer på:

 1. Vinterdepression (SAD)
 2. Skifteholdsarbejde & mental træthed.
 3. Kronisk træthed & jetlag
 4. Søvnforstyrrelser f.eks hvis du har svært ved at falde i søvn.

PSIO er den første og eneste lysterapibrille der har det hele. Du får både den mest effektive lysterapi og musik eller guidede meditationer alt efter hvad du har brug for.

PSIO kommer med programmer der kan:

 • Give dig en dyb afslapning
 • Give dig en perfekt powernap
 • Give dig en meditation der afbalancerer din sindstilstand hvis du har tankemylder (f.eks ved stress)
 • Hjælpe dig til at føle dig mere frisk om morgenen (specielt om vinteren)

9.595 DKK inkl. moms.

Lysterapi.com er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Ikke på lager

Beskrivelse

Disse lysterapi briller fra PSiO, kan gøre dig afslappet, efter bare få minutter i brug, hvis nu du føler dig træt efter en lang dag på arbejde. Der er fx. mulighed for at vælge lige præcis den slags afslappende baggrundsmusik du har brug for. PSiO plus er en lysterapi brille, som tilbyder forskellige stilarter af musiknumre, der falde helt ned efter en stressende dag.

De behagelige stemmer kan tage dig til din oase af fred og ro med rolig musik og naturlyde i baggrunden. Det pulserende lys i brillen er ideel til at distrahere din opmærksomhed og stoppe og give hjernen ro, således at du bliver drevet ind i en tilstand af dyb afslapning på kun et par minutter. Det er en ideel tilstand for din indre sjæl og drager fordel af de positive forslag og billeder foreslået af PSiO programmet.

Hvilke teknikker tilbyder PSiO COSTOM?

 • Afslapnings terapi & positive tanker
 • Meditation
 • Lysterapi i brilleform
 • Chromo-stimulation

Efter fem år med high-tech forskning i optisk fysik har PSYCHOMED fået patent på deres verdens omspændende system, som spreder lys (fra en enkelt diode pr linse) jævnt udover en overfladen af en buet linse. Takket være denne teknologiske mulighed har det været muligt at placere et batteri med et mindsterumfang i den venstre brillestang af PSiO. PSiO er den første og eneste af denne slags som har det hele. En lysterapi brille med alt-i-en.

2x PSIO Custom Inklusive PSIO høretelefon og 15 programmer + 7 programmer efter eget valg værdi  kr. 1.099,00

Bemærk venligst at du mister returret hvis produktet er registreret på psioplanet.com Dette vil registrerer adgang til software download via serienummer der er unik for hver brille.

Video