Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?
 

Føler du dig ramt af det dårlige danske vejr?

I går havde vi en af de dage, hvor vejret bare ikke spiller. Vi er ved at vende os til solen er tilbage, selvom det stadig er køligt udenfor. Derfor rammer dagene med dårligt vejr os bare hårdere og hårdere. Specielt nu, hvor vi ser sommeren kommer tættere og tættere på. Så hvis du ligesom jeg, frygter de dage, hvor man bare ved at humøret ryger helt ned i kulkælderen, pg.a. det til tider triste og sørgmodige danske vejr, og hvor du selv kan mærke, at din mangel på energi påvirker dig og dine kære, er det oftest pg.a. mangel på sollys i din hverdag.

Det kan også være, at du arbejder på kontor, og bare ikke har mulighed for, at få den rigtige mængde sollys, som det er anbefalet. Det er her, hvor lysterapi lamper og briller kan spille en større rolle, hvis du kan begynde at se et trist mønster i dine vaner og hverdage.

Hvad mangel på sollys gør ved dig

Når du ikke får den anbefalet mængde sollys, er der en større risiko for, at du har en eller flere af følgende symptomer.

  • Du føler dig udmattet.
  • Du har svært ved at koncentrere dig.
  • Du sover dårligt, eller alt for lidt.
  • Du bliver lettere irriteret.
  • Social tilbageholdenhed. Altså mindre lyst til at være sammen med andre mennesker.
  • Lav sexlys.

Hvordan kan Litebook hjælpe?

Litebook® er det første personlige lysterapi produkt, designet til at give dig nødvendige lys fra solen uden de skadelige UV stråler. Lysterapi har bevist, at det forbedrer dit humør og giver energien tilbage hos dem, som lider af dårligt humør.

Typisk vil du gøre brug af en lysterapi lampe i 15-30 minutter dagligt, som det første du gør, efter du er stået op om morgenen. Dagligt brug er anbefalet, få at opnå de bedste resultater.

Det klare lys fra Litebook® lamperne sender signaler til din hjerne, der fortæller din krop det samme, som hvis det var en solskinsdag, hvor du skal være klar, fokuseret og være højt på strå.

Hvad kan du selv gøre?

Vi siger selvfølgelig ikke at du skal, men du burde overveje at købe dig en lysterapi lampe, som kan stå på skrivebordet, morgenbordet eller ligge i tasken, så du altid er klar til at takle dagene med dårligt vejr. Vi kan bl.a anbefale Litebook Elite med genopladeligt batteri. Så kan du bruge den, uanset hvor du er henne i verdenen.