Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?
 

Undersøgelse: Derfor skal du købe en PSIO lysterapibrille.

En PSIO-brille er stadig et fænomen for mange i Danmark. PSIO-brillen har i mange år været med til at hjælpe stress, søvnforstyrrelser, søvnforstyrrelser ved skifteholdsarbejde, vinterdepression, positiv tanker og lettere ved at falde i søvn. PSIO er derfor en stor hjælp for dig der er berørt af disse symptomer. PSIO som kombinerer lys og MP3 lyd er en teknologi der har været anvendt mere end 20 år tilbage i genoptrænings rum, sovelaboratorier, på hospitaler til at mindske smertepåvirkninger og stress under kirurgiske indgreb. Nasa anvender PSIO til at regulerer astronauters Jet Lag og stress kontrol.

På samme måde som Litebook lysterapilamper hjælper med at stabiliserer dit velbefindende uden brug af medicin, aktiverer PSIO hjernen til at producerer serotonin som er det belønningsstof der overfører signaler mellem hjernecellerne. Serotonin og Melatonin påvirker en med følelsen af tilfredshed og opmuntring.

Vil du gerne undgå at mangle energi, blive irritabel, uhensigtsmæssige spisevaner, søvnproblemer så er PSIO lysterapibrille en naturlig hjælp der kan bruges hele året. PSIO-brillen har et bred udvalg af programmer til at undgå stress, tag en powernap midt på dagen og om aftenen ved hjælp af afslappende tale og musik at fjerne dårlige tanker. Dette gør det lettere at falde i søvn uden brug af sovepiller. PSIO leveres med et stort udvalg af programmer der er designet til at forbedre dit velbefindende. Hvis du har specielle ønsker, kan de fleste programmer tilkøbes i PSIO butikken.

Find din PSIO lysterapibrille i dag

Hos lysterapi.com har vi et stort udvalg af forskellige lysterapilamper der er effektive mod vinterdepression. PSIO er alle CE godkendt som medicinsk udstyr, som er din sikkerhed for at PSIO-produkter har en dokumenteret virkning. Udvalget finder du under vores produkter.